Welke vloertegels moet ik kiezen?

Welke vloertegels moet ik kiezen?

Een paar weken geleden, nadat ik naar onze bungalow was verhuisd, vroeg mijn vrouw me "wat zijn de beste Retrotegels vloertegels om te gebruiken in onze nieuwe boerderij?". Mijn eerste reactie was om Agglomerate aan te bevelen (omdat ze de goedkoopste zijn), maar na wat onderzoek realiseerde ik me dat dit niet per se het beste antwoord was. Allereerst vereisen de tegels een jaarlijkse toepassing van fungicide en kit – niet veel voor een druk gezin dat slechts twee keer per jaar schoonmaakt. Er zijn nog andere overwegingen, zoals hoeveel u daadwerkelijk schoonmaakt, maar gezien het lage niveau van fysieke arbeid zijn deze kwesties niet bijzonder relevant.

welke vloertegels moet ik kiezen

Dus ik begon na te denken over onze levensstijl; tot laat werken, laat blijven, veel wandelen, veel koken, schoonmaken, wassen en tegels leggen. Er is natuurlijk veel meer schoonmaken dan alleen dweilen, maar dat is niet mijn punt. Wat belangrijker is, is het vermogen om een gezonde omgeving te behouden. Dit betekent zowel de lucht schoon houden als de vloeren schoonmaken. Er is een enorm scala aan opties op de markt voor reinigingsoplossingen, van chemische middelen die de tegeloppervlakken kunnen ontsmetten, hydrateren en beschermen, tot organische oplossingen die de oorspronkelijke staat van de tegels zelf herstellen.

Daarom besloten we de markt voor biologische tegelreinigers te onderzoeken. We hebben twee producten gevonden die aan onze vereisten voldeden en die minder dan $ 20 kosten. Na wat verder onderzoek kwamen we erachter dat een van deze bedrijven ook "Green Tea Cleaner" produceert, een zeer krachtig desinfectiemiddel dat ook de tegeloppervlakken reinigt zonder dat er een extra reinigingsoplossing nodig is. We vonden dit een nuttig product en we gebruiken het nu consequent, twee maanden later, twee maanden vrij, en we zijn aangenaam verrast door de uitstekende prestaties van het product.

Klik hier voor meer waardevolle informatie: Retrotegels