Wat Zijn Disposable Handschoenen En Wat Zijn de Voordelen?

Het is een feit dat disposable handschoenen zijn een essentieel onderdeel van een professioneel medisch kit.

Voor eenmalig gebruik, disposable handschoenen hebben verschillende graden van bescherming, flexibiliteit, comfort en geschiktheid en komen in een breed scala van verschillende materialen en vormen. Dit artikel breekt deze belangrijke winkelen overwegingen om u te helpen bij het vinden van de juiste disposable handschoenen voor jou. De aankoop van wegwerphandschoenen kan een ontmoedigende taak zijn maar kan echt simpel als je over de juiste informatie.

Wegwerp handschoenen zijn gemaakt van veel verschillende materialen, zoals vinyl, nitril, polyurethaan, synthetisch bekledingen, en latex. Vinyl, nitril is uiterst comfortabel en heeft het hoogste comfort factor van alle disposable handschoenen beschikbaar. Echter, vinyl, nitril is gevoelig voor afbraak in de tijd en moet regelmatig worden bijgevuld om ervoor te zorgen dat het bruikbaar is. Polyurethaan is flexibel en relatief laag geprijsd, maar heeft last van een tragere afbraak dan vinyl, nitril. Nitril covers en latex is de meest geschikte keuze voor bescherming van de handen tijdens de chemische toepassingen, omdat ze bieden een uitstekend niveau van comfort en latex anti-statische eigenschappen te voorkomen dat andere materialen die in contact komen met uw huid veroorzaken van eczeem en huidirritatie.

Wegwerp handschoenen verschillen ook in termen van hygiëne, de samenstelling, de kracht van de ingrediënten, en de geschiktheid voor specifieke taken. Een manier om te bepalen wat je nodig hebt is om te overwegen hoe u ze gebruikt. Bijvoorbeeld, als u de aankoop van een disposable handschoen voor de gevoelige werkzaamheden waarbij chemische stoffen en sterke parfums, is het aan te raden om te kopen een poedervrije handschoen. Poedervrije handschoenen zijn gemaakt met een lager niveau van gevoeligheid en reageren minder te geuren of chemicaliën dan de standaard vinyl of latex handschoenen. Deze soorten zijn dan ook meer poeder-bestendig en kan helpen bij het verminderen van huidirritatie in omgevingen waar een slip en vallen zijn een risico.

Latex is een ander type van disposable handschoenen beschikbaar en is het meest gebruikte materiaal gemaakt in disposable handschoenen.

Deze handschoenen zijn voorzien van een sterke buitenlaag en een zachte mid-laag. Ze zijn zeer slijtvast en hebben een hoge mate van flexibiliteit, waardoor ze ideaal zijn voor het werk waar de schade of vervuiling door chemische stoffen kan optreden. De grootste zwakte van dit type van handschoen is dat de dikke mid-laag vereist vaak opnieuw bevochtigen om het behoud van zijn doeltreffendheid.

De beste disposable handschoenen hebben een combinatie van sterkte en flexibiliteit voor alle beoogde gebruik. Bijvoorbeeld, industriële kwaliteit vinyl is een ideale keuze voor bescherming in toepassingen waar slijtage wordt verwacht. Dit is omdat deze disposable handschoenen bieden een uitstekende bestendigheid en duurzaamheid waardoor ze geschikt zijn voor gebruik in banen zoals lassen of het solderen, voedselverwerkende industrie, de fabricage en montage, evenals medische beroepen. Schurende stoffen zijn meestal vereist in banen waarvoor een zwaar of ruw-toepassingen, zodat PVC is meestal de ideale keuze voor deze banen.

Wegwerphandschoenen zijn ook populair in food prep en gerelateerde banen, omdat ze zorgen voor een barrière tussen het koken en het eten. De rang van het voedsel vinyl wordt vaak gebruikt in voedsel prep taken, omdat het zorgt ervoor dat werknemers te maken van een stuk gereedschap met gemak en vermindert de besmetting van voedsel door zich aan het oppervlak van het voedsel. Er zijn een aantal single-gebruik handschoenen ontworpen voor dit doel, die bieden de voordelen van duurzaamheid en flexibiliteit voor alle voedselbereiding taken. Deze disposable handschoenen komen in de verscheidenheid van kleuren overeenkomen met de bereiding van het eten milieu en zijn ontworpen om op te staan om te high-impact activiteiten.