Wat is een bulletjournal?

bullet journaal

Wat is een bulletjournal?

De eerste vraag die je zou kunnen stellen is: wat is een bullet journal ringband ? Het bullet journal is een soort dagboek. Het is een eenvoudige, maar effectieve manier om uw dagelijkse activiteiten en belangrijke datums bij te houden. U kunt de lay-out van uw dagboek aanpassen door lijsten en collecties toe te voegen. Als je geen persoonlijk dagboek hebt, kun je er altijd een gebruiken met informatie over je hobby's en interesses. Een geweldige functie van een bulletjournal is dat u uw eigen aangepaste inhoud kunt toevoegen.

Naast dagelijkse invoer kunt u collectiepagina's en indexen maken. Deze pagina's zijn essentieel voor het maken van een bullet journal en het bijhouden van je voortgang. Er zijn verschillende soorten planners en degenen die meer functies hebben. U kunt het type lay-out kiezen dat het beste bij u past door de lay-out te kiezen die bij u past. Zodra u een formaat heeft gevonden dat aan uw behoeften voldoet, kunt u uw eigen stempels en illustraties toevoegen. U kunt zelfs uw eigen omslagen op maat maken en uw eigen foto's toevoegen.

Nadat u uw persoonlijke verzameling hebt gemaakt, is de volgende stap het toevoegen van pagina's. De rechterpagina is uw maandelijkse takenlijst. De linkerpagina is uw dagelijkse agenda en takenlijst. Je kunt er zoveel maken als je wilt! Met dit systeem kunt u van tevoren plannen en ervoor zorgen dat u gefocust blijft. Als je een verschil in je leven wilt maken, is het bulletjournal de juiste keuze.

Klik hier: http://mylovelynotebook.nl/