Wat is een bulletjournal? Hoe begin je er vandaag een?

Wat is een bulletjournal? Hoe begin je er vandaag een?

Bullet journaling is niet alleen een manier om je afspraken bij te houden, het is ook een manier om je fantasie te uiten, je leven te organiseren en uiteindelijk uitstekende zelfzorg te beoefenen. Maar wat is een bulletjournal precies? Welnu, je staat op het punt te ontdekken wat een bullet-journaal precies is en waarom het zo'n onschatbaar onderdeel van je leven kan zijn.

Wat is een journaal? Welnu, een dagboek is in feite een stuk papier, schrijfgerei, pennen, notitieblokken, kalenders of elk ander schrijfapparaat dat u normaal gesproken zou gebruiken om ideeën, gebeurtenissen of gewoon algemene gedachten op te schrijven. Sommige mensen geven de voorkeur aan een specifieke kleur inkt, of een pen, of zelfs een klein notitieboekje om hun ideeën en gedachten op te schrijven. Een bullet-journaal is eigenlijk gewoon een dagboek in een nieuwe verpakking – het is een dagboek dat kan worden "gestileerd" met kleuren en lettertypen die je leuk vindt, in plaats van een saai notitieblok of notitieboekje dat je normaal zou gebruiken.

Dus, wat is een bullet-journaal? Een bullet-journaal is in wezen gewoon een gewoon dagboek, maar het is "opgemaakt" zodat het past bij de behoeften van de persoon die het gebruikt. U kunt van alles doen, van het labelen van elke pagina in uw dagboek met wat u maar wilt, tot een speciaal kleurenthema op uw dagboek my bullet journal. Sommige mensen schrijven graag hun dagelijkse logboek en kleurcode hun paginanummers voor snelle referentie. Wat je ook kiest, bullet journaling is nog nooit zo makkelijk of leuker geweest!

Meer informatie: Mylovelynotebook.nl