Schrijven met een Lamy-vulpen

Dus je hebt eindelijk besloten om een nieuwe Lamy Vulpen te kopen, maar je wilt geen goedkope knock-off versie kopen. Nou, je bent niet de enige! Helaas vallen veel mensen voor de zwendel die op het web terechtkomt en kopen ze uiteindelijk een pen met inferieure eigenschappen, die niet lang meegaat of die gemakkelijk kapot gaat. Er zijn echter manieren om een Lamy Vulpen te onderscheiden van een inferieure versie. Als je weet waar je op moet letten.

Allereerst zal elke Lamy-vulpen die een T10-converter gebruikt, ook een converter gebruiken voor elke andere pen van het patroontype. Dit betekent dat elke Lamy-pen, ongeacht of het de 1000 of de 200 is, kan worden gebruikt met alle converters die momenteel op de markt zijn! Het is gewoon een kwestie van de juiste converter aanschaffen. Sommige van de meer populaire inktjet- en cartridge-inktconverters die tegenwoordig op de markt zijn, maken gebruik van gepatenteerde technologie en vereisen geen enkele wijziging aan uw Lamy-vulpen. Ze gebruiken hetzelfde zuiger-aangedreven ontwerp dat zo uniek is onder Lamy-pennen, en ze werken buitengewoon goed.

Het maakt niet uit welk merk cartridge-converter u koopt, zolang u deze maar heeft. Alle Lamy Vulpennen worden omgebouwd tot balpennen, en daar is niets mis mee. Als u merkt dat uw oude vulpennen snel hun inkt verliezen of als u erg snel schrijft, heeft u mogelijk problemen met uw converter. Om dit op te lossen, hoeft u alleen maar uw converter te vervangen – dit duurt slechts een paar seconden. U zult ook merken dat u niet langer met uw vingers kunt knippen als u met uw Lamy-pennen schrijft!

Een van de meest voorkomende klachten over Lamy-pennen is dat de penpunt krassend is en niet erg comfortabel in de hand ligt. Als u ooit een Lamy Vista-vulpen of een ander merk Lamy-pen heeft vastgehouden, zult u merken dat het erg moeilijk is om de penpunt vast te pakken vanwege het gewicht van de pen. Het is gewoon te omvangrijk. Hier is echter een eenvoudige oplossing voor.

De VIA Grip Section Grip past op het uiteinde van de Lamy Vista of Lamy Safari vulpennen en stelt je in staat om je normale vulpennen om te bouwen naar een comfortabelere grip. Het bevat een gumbalk, wat perfect is voor die snelle kriebels als je een snel woord nodig hebt. Het gripgedeelte is gemaakt van rubber, dus het is buitengewoon comfortabel om mee te schrijven. U kunt het gripgedeelte ook kopen met een extra penpunthouder, als u daar de voorkeur aan geeft.

Veel mensen genieten van de Lamy Safari vulpennen, omdat ze zo’n goede schrijftip hebben. Dit wordt mogelijk gemaakt door het VIA Grip-gedeelte dat over de Lamy-branding past en over de punt van de pen past. Dit geeft je het beste van twee werelden, aangezien de Lamy-grip zorgt voor een betere grip, en de VIA je een grotere penpunt geeft die comfortabeler is en minder snel krabbels maakt die overal te vinden zijn. Dus als je op zoek bent naar een comfortabele en uitgebalanceerde vulpen, dan is de Lamy Safari misschien een goede keuze voor jou, en hij is verkrijgbaar in zwart of blauw.