Italiaanse pasta – van dunne scampi’s tot heerlijke lasagne

Italiaanse pasta is een populair gerecht dat door veel mensen over de hele wereld wordt gegeten.

De pasta zelf is er in veel verschillende soorten. Je kunt het krijgen in de Verenigde Staten, Italië, China, Korea en zelfs in andere landen in Europa. Met de verschillende soorten komen ook veel verschillende recepten.

Een eenvoudige combinatie van eieren, olie en bloem, noedels worden meestal over de hele wereld gegeten en elk land heeft zijn eigen variatie op het soort noedels dat wordt geserveerd. Wat Italiaanse pasta anders maakt dan alle andere soorten, is de lange tarwe, die een zeer laag glutengehalte en een relatief laag vochtgehalte bevat, waardoor het uitstekend geschikt is voor het maken van pasta. Noedels van lange tarwe, zoals linguine, worden meestal gegeten bij vlees- of visgerechten. Italiaanse pasta wordt meestal geserveerd met andere ingrediënten zoals tomaten, uien, champignons, andere groenten, kaas, room, boter, marinarasaus en andere Italiaanse kruiden en specerijen.

Veel mensen serveren ook graag Italiaanse pasta met verschillende soorten vlees, zoals bizons, kalfsvlees en biefstuk. Er worden veel verschillende soorten sauzen gebruikt bij Italiaanse pasta, maar een van de meest populaire is knoflooksaus. Behalve dat het wordt gebruikt om smaak aan de gerechten toe te voegen, wordt knoflook ook gebruikt om gedurende lange tijd honger af te weren. Een ander Italiaans pastastapel is de pastasaus met tomatensmaak. Dit wordt meestal gemaakt met tomaten, knoflook, olijfolie, azijn, kruiden, specerijen, zout, peper en een snufje zeezout.

Andere veelgebruikte ingrediënten zijn oregano, peterselie, verse basilicum, olijfolie, marjolein en rode ui.

De Italiaanse keuken staat bekend om zijn verscheidenheid aan sauzen en pasta’s. U heeft de keuze uit diverse gezonde sauzen voor uw pastagerechten. Een van de meest populaire sauzen voor de spaghetti die het populairst is in Italië, is de Tomatensaus. De Italiaanse keuken staat bekend om pittigheid en smaken, maar de meeste Italiaanse koks gebruiken boter of olie om hun voedsel te bereiden.

De Italiaanse keuken staat bekend om zijn romige sauzen. Spaghetti en gehaktballen zijn twee zeer populaire Italiaanse pastagerechten. Meestal wordt de saus gemaakt met room, olijfolie, uien, knoflook en wat kruiden. Een ander type Italiaanse pastagerecht dat in Italië veel voorkomt, is Spaghetti Bolognese. Het is een witte saus, die wordt bereid met eieren en room. Kippenliefhebbers krijgen niet genoeg spaghetti en gehaktballen in hun Italiaanse gerechten, terwijl liefhebbers van zeevruchten zullen genieten van garnalen, kreeft en octopus in hun Italiaanse pastagerechten.

Italiaanse pastagerechten zijn er in alle soorten en maten en kunnen op verschillende manieren worden bereid. De meeste Italiaanse pasta’s worden met de hand gegooid, wat betekent dat de noedels niet over een houten plank worden gevouwen voordat ze worden geserveerd. Italiaanse pasta wordt meestal geserveerd met dunne plakjes prosciutto of kalfsvlees, samen met een saus van tomaat en olijfolie. Verse pasta wordt vaak in olijfolie of boter gegooid. Italiaanse pasta wordt meestal geserveerd met tomatensaus en andere ingrediënten zoals kruiden en smaakmakers. Italiaanse pasta wordt ook meestal geserveerd met brood, dus het is gemakkelijk in te zien waarom dit heerlijke gerecht zo populair is.

Krijg meer informatie: Novus Ventus International