Foodtrucks huren

Foodtrucks zijn een spannende en gemakkelijke manier om een menigte te voeden. Of u nu een afstudeer- of kantoorlunch, bruiloft of afstudeerfeest plant, het zal onvergetelijk zijn om uw gasten te voorzien van smakelijke traktaties terwijl u geniet van het comfort van uw voertuig. Er zijn veel veelgestelde vragen die mensen hebben bij het overwegen van foodtrucks. Hieronder vindt u veelgestelde vragen om duidelijkheid te geven over dit belangrijke aspect van de planning van uw volgende evenement.

Zijn er andere wetten voor foodtrucks dan voor restaurants? Afhankelijk van waar u woont, kunnen de voorschriften enigszins afwijken. Normaal gesproken hebt u een restaurantvergunning nodig om in de meeste steden een mobiele cateringservice te kunnen exploiteren, hoewel er in sommige steden rechtstreeks vanuit uw vrachtwagen kan worden verzonden zonder dat u een zakelijke vergunning hoeft aan te vragen.

Kan ik mijn eigen foodtruck of foodtruck huren? Ja, u kunt uw eigen foodtruck of foodtruck huren. Er zijn verschillende bedrijven die hun vrachtwagens verhuren zoals ToetToetFood , vaak laten ze je de kar ontwerpen en het eten uitkiezen, hoewel je moet vragen of ze de borden, het keukengerei en andere benodigde accessoires zullen leveren. Deze zijn meestal op aanvraag verkrijgbaar, maar het kan zijn dat u deze artikelen van tevoren wilt reserveren, zodat u ze niet vergeet. Er zijn ook verschillende andere accessoires die u misschien wilt huren, zoals een grote koelbox om bederfelijke artikelen in op te bergen en meer.

Is het nodig om een speciale vergunning of certificering te hebben om foodtrucks te bedienen? Zoals bij elke andere foodservice-operatie, hebben foodtrucks een bepaald niveau van professionaliteit nodig om aan de veilige kant van lokale en nationale voorschriften te blijven. Als u ervoor kiest om uw eigen foodtruck te exploiteren, heeft u waarschijnlijk uw eigen commerciële rijbewijs (CDL) of een registratie bij uw plaatselijke gemeente nodig. Een CDL is vereist voor iedereen die foodtrucks wil besturen, zelfs als ze alleen goederen vervoeren binnen de staat waarin ze wonen. Ook al is dit niet hetzelfde type vergunning dat je zou krijgen voor het runnen van een grootschalig restaurant, met een CDL kun je foodtrucks voor korte tijd besturen. Om deze CDL te verkrijgen, moet u een speciale opleiding volgen, waarin alle vereisten worden beschreven waaraan u moet voldoen om de CDL te verkrijgen.

Hoeveel kost het om foodtrucks te huren die op lokale evenementen dienen? De verhuur van foodtrucks varieert sterk, afhankelijk van de locatie waar u uw truck wilt plaatsen en de hoeveelheid ruimte die u nodig heeft. In grotere steden kan het honderden dollars kosten om een vrachtwagen te huren, terwijl het in kleinere steden misschien maar een paar honderd dollar kost om er een te huren. Foodtrucks zijn ook te vinden op scholen, kinderdagverblijven en in bedrijven die proberen het gemeenschapsbewustzijn te bevorderen of de deelname van studenten te vergroten.

Waar moet ik een serveergebied voor foodtrucks vinden? Nadat u het papierwerk voor de CDL heeft voltooid, moet u beslissen waar u de vrachtwagen die u gaat huren, zult vinden. Een goede manier om te beslissen waar u uw cateringbusjes moet plaatsen, is door te kijken naar wat andere horecabedrijven adverteren. Als u in een bepaalde stad meerdere advertenties vindt die foodtrucks te huur aanbieden, maar ze bieden niet allemaal dezelfde tarieven, dan kunt u vergelijken welk bedrijf de beste prijs biedt voor de service die u nodig heeft. Voordat u een definitieve beslissing neemt met betrekking tot de locatie van uw cateringbusjes, dient u ook contact op te nemen met de stad waarin u geïnteresseerd bent in het plaatsen van uw cateringbusjes om erachter te komen of er zoneringsbeperkingen in uw gebied zijn die een afwijking in de grootte of vorm van de truck die u nodig heeft om aan uw zakelijke behoeften te voldoen.

Kijk voor meer informatie op https://www.toettoetfood.nl/