Een huis kopen in januari – Tips voor het kiezen van een makelaar

Makelaar

Een huis kopen in januari – Tips voor het kiezen van een makelaar

Hoewel januari en februari traditioneel geen drukke tijden zijn op de vastgoedmarkt, is het van cruciaal belang om uw huis verkoopklaar te maken. De overgrote meerderheid van de verkopers zal de verkoop van hun eigendom toevertrouwen aan een traditionele makelaar. Het kiezen van de verkeerde makelaar kan het hele proces echter stressvol maken en weken duren. Hier zijn enkele tips voor een stressvrije verkoop van onroerend goed. Maak gebruik van de diensten van een professionele makelaar en laat u niet misleiden door een onprofessionele makelaar.

Het provisietarief van een makelaar moet flexibel zijn Stadskanaal hoopvol. Over het algemeen kunnen ze onderhandelen over het commissietarief als u een hogere prijs in gedachten heeft. Houd er echter rekening mee dat ze misschien bereid zijn een lagere commissie te accepteren in ruil voor hogere kosten. U kunt de prijs van uw woning het beste pas na de taxatie delen. Zodra de makelaar de waarde van uw eigendom heeft beoordeeld, kan hij u aanraden een hogere prijs in te stellen. Als de verkoopprijs te hoog is, kan de makelaar een speciale koper voor uw woning in gedachten hebben.

Kies een makelaar met een trackrecord in het verkopen van vergelijkbare woningen. Als u overweegt uw huis te verkopen, zoek dan een makelaar met minimaal drie jaar ervaring in het veld. Houd rekening met zowel het type onroerend goed als het geografische gebied waarin het onroerend goed zich bevindt. Een nieuw huis in een geplande eenheidsontwikkeling is misschien niet de ideale match voor uw oude huis. Vraag de agent bovendien of ze referenties van eerdere klanten kunnen aanbieden.

Meer informatie: https://regiomakelaar.eu/