Autoverzekeringsmakelaars – De schokkende waarheden waarvan u zich misschien niet bewust bent

Beste makelaar doorn – Wat is dit allemaal met een brief voor een autoverzekering? Je hebt er misschien net over gelezen in het nieuws.In feite hebben veel makelaars (hondenvangers?) Zaken verloren omdat burgers zich afkeren van deze professionele leugenaars en fraudeurs.

In dit artikel wordt uitgelegd wat er in deze “Dear Broker Letter” staat en hoe u deze in de toekomst in uw voordeel kunt gebruiken.

In uw Dear Broker Letter staat dus: Ik zou graag willen melden dat mijn verzekerde / verzekerde voertuig is gestolen door onbekende persoon / personen. Ik wil aangifte doen bij de politie voor mijn verlies. Ik wil contact opnemen met een makelaar van mijn keuze om een claim in te dienen. Dank je. Hoe kan dit u van dienst zijn?

Uw makelaar heeft als consument het recht om op uw serviceverzoek te reageren. De vraag hier is – hoe? Hoe helpt uw makelaar u? Laten we beginnen met de basis – het proces van het indienen van een autoverzekering. Ten eerste moet de makelaar u informeren als er openstaande problemen of geschillen zijn die moeten worden opgelost voordat de claim voor de autoverzekering volledig is ingediend en ten slotte moet uw makelaar uw laatste papieren invullen en indienen.

Dit klinkt eenvoudig genoeg, maar het proces kan lang, afmattend en verwarrend zijn. Uw makelaar zal talloze uren achtereen besteden aan het uitzoeken van de puzzel die autoverzekering is. Onthoud dat hij geen ervaring en geen expertise aan jouw kant heeft! Klinkt dit als een goede klant voor jou? Ik denk het niet!

Laten we nu eens kijken naar het voor de hand liggende: heeft uw makelaar een vakkundig geschreven autoverzekering? Begrijpt hij het belang van dekking en het juridische jargon dat wordt gebruikt door autoverzekeringsadvocaten? Voel je je op je gemak met zijn stem en gedrag? Heeft u het gevoel dat hij goed op de hoogte is van de problemen die ermee spelen? Als dit niet het geval is, moet u misschien ergens anders zoeken om uw volgende polis te kopen.

Als u op zoek bent naar een makelaar, neem dan geen genoegen met de eerste die u ziet. Neem de tijd, bel rond en vraag vrienden en familie wie ze aanbevelen. Als je er nog steeds geen kunt vinden waar je je prettig bij voelt, begin dan met surfen op internet totdat je een paar opties hebt gevonden die je leuk vindt. Als je tijd hebt, maak dan kennis met ten minste drie makelaars en kies degene die je kunt vertrouwen – en neem vervolgens contact met hen op om er zeker van te zijn dat alles de eerste keer naar wens was.

Lees meer op deze webpagina: patistmakelaardij.nl