10 tips – Voor- en nadelen van tijdmanagementtraining

timemanagement training

10 tips – Voor- en nadelen van tijdmanagementtraining

Tijdmanagementtraining is noodzakelijk om een bedrijf te laten groeien en bloeien. Veel bedrijven kiezen er echter voor om het op de verkeerde manier te doen en laten hun werknemers juist minder doen en meer doen. Veel mensen voelen zich overweldigd en verward als ze ontdekken dat ze niet alles weten wat er te weten valt over timemanagement. Je hoeft je niet zo te voelen. In feite zijn er 10 tips – voordelen – nadelen voor elk type tijdmanagementtraining dat u zou kunnen overwegen.

Ten eerste moet een timemanagementtraining je leren experimenteren Mentor Max. Of je nu een opdracht uitvoert, traint of nieuwe processen test, je moet leren hoe je dingen buiten het gebruikelijke protocol kunt testen. Dit is belangrijk omdat u leert hoe u uw timemanagement kunt verbeteren. Als een nieuw proces niet werkt, moet u het in uw eigen tijd kunnen proberen zonder de gevolgen ervan. Hoewel experimenteren zeker belangrijk is, moet je nooit experimenteren met iets dat levensbedreigend is; dit mag alleen worden gedaan onder toezicht van een gekwalificeerd persoon.

Ten tweede moet je nooit bang zijn om hulp te vragen. Of je nu met je supervisor praat of een lid van een experimentgroep vraagt te stoppen met wat ze aan het doen zijn als ze duidelijk niet verbeteren, om hulp vragen is altijd een goed idee. Uiteindelijk betekent hulp vragen dat je bereid bent te accepteren dat er betere manieren zijn om een probleem aan te pakken dan helemaal niets te doen, en deze manieren zullen waarschijnlijk het depressieniveau in je experimentgroep aanzienlijk verminderen.

Meer informatie: Mentor Max